fredag 6. april 2012

Ny tur til Bokn

Endelig påskeferie! Tok påskeferie på Tirsdag og da må det selvsagt fiskes. Været var bra og jeg og Kurt bestemte oss for å testa den nye gromplassen utenfor Bokn igjen. Vi hadde også med oss "junior" Stein Rune så han kunne få perse seg på lange.
Stein Rune var heller litt uhøflig og tok de 3-4 første fiskene og perset seg på lange, 11,3kg. Jeg måtte da sette gutten på plass og vise han hvordan skikkelige langer ser ut. Fikk meg en fin lange på 15,7kg :-) samt ei på 10,2kg. Skipper Kurt fikk nada...... litt ute av form for tiden!




1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, knallflott blogg med spennende fangster, fant denne bloggen nå! hehe fiska i boknafjorden forrige søndag 2 små brosmer og en million hå.. ( men dette var på den vanlige plassen) hehe har ikke så mange gode erfringer fra boknfjorden.. men om du vill hjelpe hadde det vært flott!. har ellers tatt mye stor fisk i nedstrand bla kvitskate ( størst lange 15,5 kg). fisker ellers med ryvarden endel hvor min brosmepers ble tatt i fjor 14,2 kg. MVH Magne vorland fra haugaland havfiskeklubb :-)